Välja metod

Att söka efter den löshårsmetod som bäst passar dina personliga behov och preferenser kan tyckas vara en överväldigande och tidskrävande uppgift. Men det behöver inte vara så! Genom denna guide strävar vi efter att förenkla processen och hjälpa dig att hitta det perfekta alternativet.

Börja med att fundera på om du vill ha en permanent eller en tillfällig hårförlängning. En bra utgångspunkt är att reflektera över din dagliga livsstil och vilket slutresultat du hoppas uppnå med ditt nya hår. Är du ute efter en kortvarig hårförlängning för en speciell kväll? Eller söker du efter ett mer långvarigt alternativ? Baserat på din livsstil och ditt egna hår rekommenderar vi olika metoder och hårkvaliteter.

Hairlicious erbjuder ett brett utbud av både permanenta och tillfälliga lösningar.

Permanenta metoder inkluderar Nail Hair, Tejplöshår och Hårträns. Dessa metoder passar dig som önskar en hårförlängning eller hårförtjockning som håller över tid. Tejplöshår är även återanvändbart med hjälp av vår refilltejp.

Tillfälliga lösningar erbjuds också, inklusive alla typer av hårdelar och löshår med clips. Clip-on set och Clip-in Ponytail är bara några exempel. Dessa tillfälliga alternativ passar perfekt för dig som gillar att byta frisyr från dag till dag.

En viktig skillnad att notera är att du bär Nail Hair, Hårträns och Tejphår hela tiden, medan Clip-on set, Clip-in Ponytail och andra hårdelar endast används vid speciella tillfällen. De senare bör tas ut innan du går och lägger dig och behöver endast tvättas vid behov.