Hårvård och Styling för kvinnor

Alla våra produkter främjar ekologiska ingredienser som är noggrant utvalda. Design, doft och professionell kvalitet är de ledord som beskriver vårt sortiment.

Doften i serien för vkinnor har en påtagligt blommig, mycket fruktig, något söt, pulvrig, muskig och grön karaktär. Den innehåller även eleganta citrusdofter, ljuvliga dofter av friska kryddor och vita blommor.

Toppnoter: Grapefrukt och Kvitten
Hjärtnoter: Jasmin och Hyacint
Basnoter: Mysk, Iris, Cederträ och Bärnsten

Dessa produkter är framtagna för att ta hand om ditt naturliga hår och ditt löshår, med målet att hjälpa dig att bevara dess färg, form och kvalitet under så lång tid som möjligt.

Börja resan till drömhåret nu med Hairlicious hårvård!

Volym och Stadga

Vår första serie är den perfekta kombon för den som vill ha volym och stadga i håret men samtidigt vill ha ett välvårdat och friskt hår. Shampot i serien är ett volym shampo medan balsam och inpackning vårdar.

Tvätt & Skötsel

Tar fram den naturliga skönheten i alla typer av hår. Produkter för att rengöra och återfukta håret, från rötterna till längderna. Alla produkter i vårt Tvätt & Skötsel-segment är utvecklade för att vårda ditt hår efter dina specifika behov.

Hårvård och Styling för män

Dessa produkter är speciellt framtagna för män. Med en varm, träig doft. Serien kombinerar omslutande cederträ och mousserande grapefrukt med en strålande ton av shiso. Ett måste i varje mans hårvårdsrutin.

Våra Hårvårdsrodukter motverkar håravfall, torrt slitet hår och skadad hårbotten. Dessa används tillsammans med våra speciellt utvalda stylingprodukter som behövs för att få till den perfekta frisyren.