Extensions av äkta hår

Förvandla din frisyr och skapa en ny look med äkta hår extensions från Hairlicious. Med dessa extensions kan du uppnå långt, fylligt hår, rakt eller lockigt, och behålla dem för en lång period eller bara för en kväll. För att möta dina unika behov har vi utvecklat olika metoder för hårförlängning som du smidigt kan tillämpa hemifrån.

Om du är nybörjare när det kommer till löshår, eller bara önskar långt hår för en speciell kväll, är vårt Clip-on set det idealiska valet. Setet inkluderar sju hårstycken som du lätt kan fästa eller ta bort med hjälp av clips inom loppet av några minuter.

För de som önskar en mer långvarig lösning erbjuder vi fyra andra metoder: Tape Extensions, som du enkelt fastsätter i ditt eget hår med tejp, Nail Hair, där du använder vax och värme för att fästa löshåret, och Hair Weft, som erbjuder flexibiliteten att bestämma hur du vill använda det – det kan sys in i en fläta, limmas fast, fästas med microringar eller omvandlas till ett Clip-on set.

Hairlicious löshår finns tillgängligt i en stor variation av färger, längder och kvaliteter. Du kan klippa, tvätta och styla det äkta löshåret precis som du vill för att matcha din frisyr.

För att välja den löshårsmetod som passar dig bäst, klicka på de relevanta länkarna nedan. För varje produkt hittar du även detaljerade instruktioner om hur du sätter i håret.

Premium Tape Extensions

Premium Tape Extensions erbjuder en skonsam lösning för att förlänga och/eller förtjocka ditt hår. Med fästningar av mjuk, transparent polyuretan (PU) som följer huvudets konturer, garanterar vi maximal komfort. Dessutom ger det osynliga fästet ett diskret och långvarigt resultat. Det rikliga remyhåret ger en naturlig känsla och kan smidigt stylas tillsammans med ditt naturliga hår för en sömlös look.